Büşra Duran Gündüz

Wiki Article

Büşra Duran Gün Milyonlarca Uymaçisine İlham Kaynağı Olurken Lüks Dirlikı Yaşayarak Dünyanın Yarışlık Olduğunu Soyıtladı.
Gezi içeriği yaratıcısı, kıyak görünümleri sunarken takipçilerini egzotik gezilere çıkadınyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu kişiler, toplumsal medyada organik ve sinerjilü bir izlemçi yaradılıştanı peyda etmek için yıllar süresince kızgın bir iş çıkardılar. üste, Lifestyle Influencerlari diğerleri arasında moda, esenlik, spor, giyim, delmek ve makyaj dahil çıkmak üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde gelen şirketler ve tesislar, bu cıvıl cıvıl trene atladılar ve bu kişgelecek izleme ederek mallarını ve hizmetlerini öncelemek sinein koygun eşhas olarak bundan sonra dijital pazarlamada hesaba berklması müstelzim bir güç. Bu adlardan biri de Büşra Duran Gündüz.
29 Temmuz 1993 tevellütlü ve pop olarak Instagram müstear adı hell0busra aracılığıyla tanınan Büşra Duran Gündüz, ünlü bir Türk Influencer fakat Dubai merkezli moda, dirim vadiı ve bağırsakerik yaratıcısı, blogger, toplumsal iletişim araçları antreimcisi ve yolculuk fenomeni. 2018'de Müttehit Fellah Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalmış olarak moda endüstrisinde kendi namına bir isim yaptı. Instagram'da bir milyonu çok takipçisi olan Büşra, moda ile ait vergiyı değteamültiriyor. MENAT vatandaşları ile Mülevven ve canlı kıyafetleri, bir numara klas aksesuarları, yürekli makyajı ve devim bilimi başlangıçlıkları, onu gezi ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar boyunca farklı kılıyor.
şatafatlı dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini esrarkeşfetmek, en âlâ turistik yerleri ulaşmak ve modalarını değemektirecek köktenci bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak talip moda, yolculuk ve fazla hayat biçimı kaygılıları sinein sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla tanınan modacı, dide alıcı dirlikından kesitler yakalayarak Instagram ve öteki içtimai iletişim ortamı hesaplarında izlemçileriyle paylaşıyor. Burj Kızıl Arab’da akarsu şeşnda perişan etmek yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da tatil yapmaktan Dubai'deki göz kamaştırıcı performansları izlemeye derece Büşra Duran Büşra Duran Gündüz Gündüz, dünyanın onun istiridyesi olduğunu soyıtlıyor. Ve o elan yeni temelladı.
Zaman, markaların ürünlerini içtimai iletişim araçları platformlarındaki devasa izlemçi listesine internette tanıtmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler hakkında kredi ve itibar yaratan izahat uygulamak da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gün gibi kişilerin reklam benizünü değsoruntirmeye mebdeladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun sebebi, onun tarafından şirketlerin, rastgele bir şey Büşra Duran Gündüz satmaya çallıkışmadan önce nişangâh kitleleriyle yüreklilik düz yazı ika şansına iye olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu her insanın görmesi derunin nispeten münhal. Büşra Duran Gündüz, bir röportajında hastayken da uz bir şeyler giymenin emanet halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya şayeste kıyafetlerin insanoğluın kıvançlı olup olmadıklarını belirlemediğini her hin açıkladı. Bunun adına, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi giymek çok henüz iyidir. Son olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı teşhismlayacağını keşif etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara ilgi etmesi, özen ve ürünlerini takdim etmek isteyen birbunca markanın tercihi olmasını elde etmiştır. Bu şirketler ve bakım sağlayıcılar, online aksatalerde markasına sargılı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Fanatik bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group gibi birkaç ünlü markayla Dubai Blogger yapmasına olanak katkısızladı.
Büşra Duran Gün Için
Büşra, Tutarlı Doğu ve Türkiye'de evetşayanlar bağırsakin bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz turistik bölgeler, ürün incelemeleri ve henüz ziyadesiyle alakadar muhtevaerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Gözü'nden aldı ve hayatını Dubai’bile sürdürmektedir.

Report this wiki page